Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak:

Po umyciu auta(opłukaniu go) zaczynają dziać sie dziwne rzeczy,mianowicie włącza sie samoczynnie dmuchawa i świecą wszystkie kontrolki(bez kluczyków) a gdy zapaliłem auto to nie mogłem je zgasić(mogłem wyciągnąć kluczyki a auto dalej chodziło)!!! Wszystko wraca do normy jak auto postoi w ciepłym lub na słońcu!!! Dodam że przejrzałem wszystkie kable i przewody pod maska(np.masę) i nic tam nie widać,żaden kabel nie jest przetarty!!!

Czy może ktoś miał podobną sytuację?????? Proszę o rade!!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
woda musi gdzies Ci spływać po szybie i dostaje się do elektroniki -stad problemy. popatrz gdzie Ci woda spływa i czy nie zbiera się gdzies w okolicy kompa
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
Sprawa wygląda tak:

Po umyciu auta(opłukaniu go) zaczynają dziać sie dziwne rzeczy,mianowicie włącza sie samoczynnie dmuchawa i świecą wszystkie kontrolki(bez kluczyków) a gdy zapaliłem auto to nie mogłem je zgasić(mogłem wyciągnąć kluczyki a auto dalej chodziło)!!! Wszystko wraca do normy jak auto postoi w ciepłym lub na słońcu!!! Dodam że przejrzałem wszystkie kable i przewody pod maska(np.masę) i nic tam nie widać,żaden kabel nie jest przetarty!!!

Czy może ktoś miał podobną sytuację?????? Proszę o rade!!![/quo

PRZEBICIE PRĄDU Z ROZRUSZNIKA NA MASE