Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Nie wiem czy jest on faktyczny czy poprostu sie juz przyzwyczailem ale mam wrazenie ze juz samochod tak nie chula jak wczesniej. Znajomi jak wsiadaj mowia ze jestem chyba chory skoro tak mowie ;p ale wkoncu to ja jezdze tym samochodem i odczuwam co i jak sie dzieje i kiedy. Zauwazylem co stakiego, czsami z pierwszego biegu jak dam gazu samochod ruszy jak szalony z procy, a czasami tak sobie... W ogole co moze sie przyczynic do spadku mocy i co zrobic zeby ona powrocila. Slyszalem cos ze gdzy przeplywomierz padnie to moze spasc moc, ale jak to sprawdzic czy jest do wymiany?

Pozdrawiam Michał

• Członkowie klubu
Opublikowano
Też tak mam od pewnego czasu, ale raczej to wynika z faktu że się przyzwyczaiłem :lol: Chociaż ostatnio zrobiłem pomiar, ze stoperem w ręku, myślę że nieco narażony na błędy, ale od 0 - 100km/h wyszło mi 9,4 sekundy, trochę mało :norty:
Opublikowano

hehe czyli mam kupic Mke? ;p Jakos w pazdzierniku mierzylem kumpla sprzetem to wychodzily rozne wyniki raz 8,8s - 8,1s - 7,9s...

Ale tak wracajac do tematu jak to jest z tym przeplywomierzem? jak rozpoznac ze jest do wymiany