Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem, ponieważ doprowadzam swoje autko do ładu i nie mam podświetlonego wskaźnika temperatury w liczniku i podświetlenia przycisku od szyberdachu. Mógłby ktoś mi napisać lub dać link jak wyciągnąć licznik. I jeżeli ktoś się orientuje to gdzie kupię te żaróweczki Osram 1,2W w czarnej oprawce do podświetlenia? Pytałem w swojej mieścinie ale nie mają, czy w Castoramie znajdę takowe??
Opublikowano
Co do licznika to musisz odkręcić kierownicę i ją zdjąć, następnie zaglądasz pod daszek zegarów i są tam dwa wktęty krzyżakowe- odkręcasz je i masz zegary na wierzchu. Żaróweczki w oprawach kupisz w każdym sklepie motoryzacyjnym po 1,5 do 2PLN za sztukę, a z przyciskiem szyberdachu Ci nie pomogę bo nie robiłem....
Obecnie AUDI S4 QUATTRO... do BMW wrócimy na wiosnę
Opublikowano
Żaróweczki w oprawach kupisz w każdym sklepie motoryzacyjnym po 1,5 do 2PLN za sztukę, a z przyciskiem szyberdachu Ci nie pomogę bo nie robiłem....

Ha, ha.

W sklepie motoryzacyjnym to za tą żarówkę musiałem dać 5 zeta !!!

Wiem, że nie ma o co kruszyć kopii (to nie są ogromne pieniądze), ale sklep na takiej żarówce to ma z 1000% marży.

Na stacji benzynowej 1 zeta, ale jest mocniejsza od oryginalnej więc nie pasuje (chyba, że wymiana trzech).

pozd

Mariusz