Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. niem wiecie gdzie montuja el. szyby na Śląsku i ile to mnie wiecej kosztuje?? albo podajcie jakieś stronki gdzie można kupic komplecik.:D

z gory dzieki

Przemyslaw
Opublikowano

Hejka,

Jeśli chodzi o el. szyby to poszukaj na allegro. Jest Pan z Bełchatowa, który ma login "Jendrys78". Ma wszystkie części do E30 i E36! W tym tygodniu powinien mieć komplecik do E30 na przód bo sam go zamówiłem ale szybciej dorwałem okazyjnie inny (tańszy:) ) Facet rozbiera Bawary od dawna i na pewno chłamu CI nie ożeni!!

Proponuje zadzwonić i się umówić.

Jeśli chodzi o montaż to ja płacę (w czwartek) 250zł -> Lokalizacja - Wrocław - Legnicka 52a. Bardzo na Miejscu Warsztat :)

Zapłacę praktycznie drugie tyle co za szyby ale stwierdziłem, że wolę jak zrobią to PRO bo chcę żeby to działało nie 2-3 m-ce ale lata :)

Lokalizacja - Wrocław - Legnicka 52a

Pozdro

Grzesiek

Uwielbiam stare kwadratowe trumniaki ze stajni BMW i jeżdżę E30 z wyboru a nie z przymusu!!!