Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początku, jako nowy forumowicz, chciałbym sie przywitać i pozdrowić wszystkich użytkowników. Od tygodnia jestem posiadaczem bmw e36, 318 tds z 1999r. z udokumentowanym przebiegiem 164 tyś. km. Znalazłem już na forum odpowiedź na temat zapalającej się kontrolki air bag po obciążeniu siedzenia pasażera. Nie potrafię jednak znaleźć odpowiedzi do czego służy coś na kształt dźwigni, z możliwością przesuwania, znajdujące się przy tylnym siedzisku po stronie pasażera tak pomiędzy nogami. czy ktoś może wie co to jest?

Opublikowano
a ta "dźwignia" jest elastyczna ? gdzieś na forum było o czymś co wyglądało jak dźwignia z tym ze było na elastycznym pałąku i chyba to było do mocowania siatek.
Opublikowano
a moze masz fotelik dzieciecy w kanapie... == Nie jestem pewny czy szly w E36 ale chyba w instrukcji gdzies widzialem...tym bardziej ze masz kombika
B M W
Opublikowano
wiem ze w cabrio służy do odłączenia dwóch elektrycznych silniczków od składania i rozkładania dachu...ale tu to cięzko mi powiedziec...
Opublikowano
no witam a może ci chodzi o mocowanie do rolety ja tez mam kombi i po obu stronach przy nogach mam takie niby dźwignię które sie obracają i służą do tego,że po złożeniu foteli wkładasz tam roletę!!i rozwijasz siatkę!(chyba o to chodzi )pozdrawiam.