Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proste pytanie:

Pytam z ciekawości: ile klubowiczów - właścicieli Z3 mieszka we Wrocławiu (lub w okolicach)? Zbliża sie wiosna. Może jakieś spotkanie?

:wink:

Opublikowano

Widać, że dość zapomniany temacik troszeczkę ożył w ostatnim czasie. Czyżby ludzie zaczęli powoli wyprowadzać swoje "eyecatherki" z garażu. No i zapewne troszkę nowych też wpadło (brak sezonu = niższa cena :D) - tak jak moje cacuszko na przykład :D.

No ja się pisze, dajcie tylko czas i miejsce :D (byle równo i nie za daleko :D)

Opublikowano
tak jak moje cacuszko na przykład :D.

Twoje szczęscie jest naszym szczęsciem Przyjacielu!!! Spokojnie, to tylko przenośnia:-)))

Opublikowano
witam

jak coś to tez sie pisze mam do wroc jakieś 110 km , chetnie dojadę

pozdrawiam

Coraz wiecej nas i bardzo dobrze :cool2:

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

Witajcie , jak widac coś sie zaczyna dziać... wypadało by sie skrzyknąć, prognozę pogody przestudiować jakiś mini zlocik zorganizowac jak aura będzie sprzyjająca, już kilku chętnych jest :0

pozdrawiam

Opublikowano
Sezon letni już tuż tuż.. Powolutku pojawiają sie Z3 na drogach.. Pytam z ciekawości.. We Wrocławiu widziałem już bunię białą i zieloną. Sam jeżdzę czarną.. Skoro nie możemy się dogadać, to choć wypuście cynk wrocławianie, jakiego koloru sa Wasze autka:-))) Jak będę wiedział, to do Was zamrugam!!! Dwa ostatnie znaki mojej rejestracji to ES. Nie mijajmy się obojętnie.. Z3 to styl i dobry smak! Pozdrawiam!!!!!!!!
Opublikowano
Witajcie , ja co prawda z Wroclawia nie jestem , ale często tam bywam , wiec jak zobaczycie srebrna Z3(srebrna buda , dach czarny , aluski z polerowanymi rantami ) na opolskich tablicach to mrugajcie :) chętnie pomacham . A tak serio to jak już uda mi sie spotkać inne Z3 to zawsze pozdrawiam , niby nic a zawsze to sympatyczny gest>pytanie jak postrzegają nas właściciele Z4? bo niby auta nowsze , ale czy ladniejsze ? w sumie tez by wypadało pozdrowić.
Opublikowano

Słuchajcie.. Muszę Wam o tym powiedzieć.. to się działo podczas zeszłych wakacji.. Jest ciepły wrześniowy wieczór... Lekki zmrok. Jadę we Wrocławiu.. dojeżdzam do skrzyzowania ulic Gajowickiej i Racławickiej.. Otwarte dachy.. Z naprzeciwka jedzie Z4.. Dama miała przepiękny szal (-->tu fantazja podpowiada mi że jedwabny:-)) <--) Najpierw mrugnięcie świateł.. potem pozdrowienie poprzez skinięcie ręką.. potem ciche wyminiecie i odjechanie każdy w swoją stronę.. Często to Z4 widzę koło mojego domu.. Nigdy natomiast ta chwila sie nie powtórzyła.. bardzo wymowne i wspaniałe.. I wiecie co? To potwierdza oczywisty fakt: o kulturze bycia, jazdy i klasy osoby decydują cechy wrodzone.. Brak jakiejkolwiek rywalizacji.. Podziwiałem Jej samochód.. podejrzewam, choć pewności nie mam, że i mój był podziwiany.. To dwa zupełnie odmienne auta i potrzeby - Ona ma swoje codzienne auto (--> hardtop, garażowanie na ulicy, auto całoroczne <--), ja mam obiekt swojego kultu.. (-->ciepły garaż, jazda jedynie w ciepłe dni <--).. I wiecie co? Każdy z nas ma to, czego oczekuje.. I to jest wspaniałe!!!

Nie ma jednego sposobu na życie - jest dużo wspanialych dróg..

Nie ma jedynej słusznej koncepcji - jest zbór wspaniałych pomysłów..

I wiecie co? Róbcie liftingi swoich zettrójek, róbcie modyfikacje, tuningujcie Je, zmieniajcie reflektory, i wszystkie inne rzeczy.. Ja Was nie rozumiem (-->lubię klasę "zero"<--) I wiecie co? Życie jest wspaniałe!! Bo nie jest monotonne!!! Podziwiam Waszą pasję... I ciesze się razem z Wami!!!!

A alkohol już odstawiam:-))))))) miałem dobry dzień.. i Z3 miało swój poczesny udział:-)))))))))))))))))))))))))

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Heh..

"...Whisky moja żono.. tyś najlepszą z Dam.. Juz Cię nie opuszczę.. już nie będę sam... "

• 2 tygodnie później...