Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wczoraj w nocy jakies debile grzebali mi w zamkah w moim e34 :evil: i nie wiem czy chcieli nim odjechac czy zaje*ać sprzęt :?: w zwiazku z tym potrzebuje na szybko zalozyc gdzies wylacznik masy zeby wrazie czego kutafo*y nim nie odjechaly moze mi pomozecie i wkazecie miejsce gdzie go ukryc i do czego podpiac.... planowalem zalozyc go na kablu od pompy od paliwa ale mam gaz i na gazie tez sie da ja odpalic;/ autko mam od niedawna i stoi na obcych blachach dlatego chiba ktos sie nim zainteresowal;/
Opublikowano
Ja bym proponował Ci blokadę skrzyni + zwykły alarm z odcięciem zapłonu (przynajmniej byle amator nie podwędzi Ci jej na "przejażdżkę") (lub jak masz wiecej kasy to włożyć alarm z GSM i GPS ale to już wydatek koło 1000zł)
Kamil
Opublikowano
spoko spoko alarm bedzie w najblizszym czasie ale chodzi mi zeby na juz zalozyc jakis przelacznik tylko teraz pytanie pod jakie kabelki mam sie wpiac??
Opublikowano
podobno zlodzieje mowia ze jak widza blokade skrzyni biegow to daja sobie spokoj.zaloz blokade.koszt okolo 500 zl,a spal bedziesz spokojniej.przynajmniej ja spie.ale zawsze moge byc w bledzie.