Skocz do zawartości

Firma felg "Aluett"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukam od pewnego czasu alufelg 17"do e36 coupe i znalazlem ciekawe fele własnie Aluett.Słyszałem juz o tej marce ale nie wiem jak z ich wytrzymałością.Wiadomo jakie nasze drogi są...Jeśli ma ktoś tej marki to proszę o poradę czy warto.Jeśli to nie na ten dział albo to już było to sorki.Z tego co wyczytałem to najlepsze oryginały ale ciezko znlezc w dobrej cene i z gumami tez dobrej jakosci...
Opublikowano
mialem 17 z rantem 9.5 cala ogolnie felgi sa bardzo ladne ale zdecydowanie odradzam jesli chcesz miec niski profil opony ja cofajac skrzywilem rant o murek i przy niewielkiej predkosci skrzywilo sie do tego stopnia ze uciekalo powietrze
brak
Opublikowano
  • Autor
Znalzlem wlasnie felgi z oponami 215 na 45 prawie nowe..Wiec jeszcze nie tak bardzo szerokie...a profil chyba w sam raz jak do felg 17"
Opublikowano
wzór ładny, a'la Breyton Magic, ale to miękka fela, nie na polskę
.
Opublikowano
swietnie wygladaja i beda na pewno pasowac ale musisz uwazac z kupnem najlepiej jak bys je obejrzal i wywazyl bo na obrazku wszystko ladnie koles powie ze idealne a sie okaze ze zamiast na auto nadaja sie do prostowania pozatym beda wygladac pieknie tylko te opony mnie odstraszaja jakis syf
brak
Opublikowano
  • Autor
te felgi s w lasnie w przechowywalni w wulkanizacji wiec napewno bym je sprawdzil!wlasnie troche sie obawiam o ich twardosc a troche jezdze autem...Napewno zadnych felg nie zamówiwil bym kurierem!chyba ze nówki na taki to mnie nie stać...
Opublikowano
Pewnie felgi trzeba obejrzec ja pod Opole gonilem po swoje od Warszawy :P
http://img299.imageshack.us/img299/402/zegaryod9.jpg