Skocz do zawartości

P O M O C Y !!! DZIWNE ZJAWISKO- NIE WIEM CO JEST ZEPSUTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz mam taką sytuację!! moje bmw stało prawie dwa tygodnie na parkingu, Odpaliło i ruszyło bez problemów. Przejechałem 500 m do garażu, zgasiłem silnik i przy próbie ponownego silnik już nie kręcił. Natomiast przy próbie odpalenia śWIATłA PRZEDNIE, AWARYJNE I WYCIERACZKI SZALEJą WSZYSTKO MIGA, A SILNIK NIE CHCE ODPALIC, WYCIERACZKI SAME SIE KRECA.

BARDZO PROSZE O RADE O CO MOZE CHODZIC BO NAWET NIE WIEM DO KOGO SIE Z TYM UDAC ZEBY MNIE NIE NACIAGNELI

POZDRAWIAM WSZYSTKICH KLUBOWICZOW

OD DZISIAJ W KLUBIE :dance:

Opublikowano
A jak u Ciebie z akumulatorem? Bo jesli dlugo stalo i raz odpalilo a potem juz nie kreci to pewnie padl, u mnie auto stalo poltorej dnia na mrozie a potem z 10 minut na pozycyjnych i akumulator skapitulowal mimo iz ma niewiele ponad rok... A skad te wariacje to nie wiem ale zaczalbym od sprawdzenia akumulatora...
Opublikowano
na bank akumulator miałem to samo obstawiałem juz rozrusznik bo rano palił bez problemu przejechłem sie pod sklep i zonk! naładowałem i odpukać bez uwag! a obciach był jak pod marketem beje pchali :(
Opublikowano
Kolego ja mialem bardzo podobna sytuacje i okazalo sie ze akumulator do wymiany!!! Wiec radze tobie zebys sprawdzil najpierw akumulator zanim sie wybierzesz do naszych wspanialych mechaników!!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....