Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z tel. w E38 nie przyjmuje żadnej karty.

wszystkie sieci pokazuja SIM KARTE PRUFEN.

jak aktywowac tel. POMOCY.

z góry dzieki

szceśliwy włascicel E38

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chodzą wszystkie karty, trzeba tylko włożyć do centralki w bagażniku (po lewej stronie), a nie bezpośrednio do telefonu.
Opublikowano
Tak kolego dokładnie ja tez mam taki telefon i karte całą nie wyłamaną z duzej wkłąda sie do Bazy w bagażniku i jest o.k ;) A moze wiesz jak podłączyc żeby tel słychac było w głośnikach radia???mam takie 2 wolne kabelki i nie wiem gdzie je podpiąc pod radio...

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

Opublikowano
witam kolegów sorry że się wtrącam ale też jestem szczęśliwym posiadaczem e38 od niedawna i nie wiem jak uruchomić telefon ? czy dużą kartę włożyć pod telefonem czy w bagażniku? a poza tym czy telefon działa (chodzi mi o wyświetlacz itd.) po włożeniu karty czy gdzieś osobno się go włącza ?
Opublikowano

witam siniek. wracając do telefonu włożyłem kartę z tyłu ale niestety nic nie działa :cry2: na ekranie wciskam napis telefon i nic czy trzeba wpisać jakiś kod? bo nie wiem do czego jest napis CODE pod napisem telefon. :mad2:

Chester :(

Opublikowano
tak ale mam kartę nie na abonament tylko startową orange bez pinu a ten napis jest widoczny na ekranie pod napisem tel. może to nie do telefonu tylko do radia? :duh: a powiedz mi gdzie się włącza tel. na klawiaturze aparatu?