Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam od miesiaca jestem posiadaczem BMW. od poczatku mialem problem z plynem w chlodnicy ciagle gdzies ubywal jednak nigdy sie nie grzal ale zmienilo sie to dwa dni temu mimo ze jest woda to wskazówka zbliza sie do czerwonego a pozniej znowu spada i tak caly czas co to moze byc bede wdzieczny za jakies wskazowki.
Opublikowano
Ale tylko wskaźnik wariuje czy gotuje się płyn i wywala zawór?Bo jak tylko wskaźnik wariuje a płyn nie gotuje nie wywala to pewnie tylko czujnik temperatury siadł,oczywiście ten czujnik od wskaźnika bo są dwa.A jeśli gotuje to być może że termostat siedzi.
BMW M-Power
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Termostat tak, mógł się zamknąć na amen - zdarza się. Jednak częściej się zdarza, że pompa się kończy i przestaje pompować lub pompuje słabiej - sprawdź to. Czujnik temperatury też warto sprawdzić.
Kai
Opublikowano

tak jak mówi __Kai__ .Ja stawiam na termostat lub pompe wody-ale czujnik tez warto spr na początek bo to tam może siedzieć problem...

pozdrawiam Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i