Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzieją mi się ostatnio dziwne rzeczy z lusterkami. Potrafiły same się odpalać i chodzić w kółko przez kilka minut część kierunków nie działała wogóle a czasem wcale ruszyć się nie chcą. Wygląda to na awarię jakiegoś urządzenia sterującego. Mam pytanie czy oprócz tego panelu na drzwiach jest jeszcze jakaś centralka sterująca lusterkami czy mam się tym panelem tylko zająć? Bezpiecznika mi nie wywala więc chyba to nie jest jakieś zwarcie instalacji lusterek. Pomóżcie panowie jeśli coś na ten temat wiecie. POZDRAWIAM
BMW forever!!!
Opublikowano

to ja mam chyba odwrotnie - wydaje mi sie ze wogole nie grzeją:)

tylna szyba zdąży dawno odparować a lusterka dalej zaparowane....

jakiś bezpiecznik?

Opublikowano
U mnie i grzanie i ustawianie nie działa a w zasadzie działa kiedy samo tego chce. W dodatku pojawia się taka opcja że chcąc ustawić prawe lusterko niektóre położenia zmieniam w lewym lusterku, a niektóre wcale nie działają.
BMW forever!!!
Opublikowano
No panowie pomóżcie coś z tymi lusterkami bo zupełnie nie wiem gdzie mam szukać sterowania tych lusterek. Czy może jedynym sterowaniem jest ten panel na drzwiach?
BMW forever!!!
Opublikowano
Przekaźnika na lusterka nie ma chyba że masz ogrzewane ale to już oddzielny obwód.Proponuje podmienić przełącznik lusterek a jak to nie pomoże to pozostaje zwarcie w dżwiach na wjązce :wink: