Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siemanko.mam w swojej buni kierownicę z poduchą ale taką duzą jak wychodziły i powiem szczerze że nie bardzo mi się podoba, mam od kolegi możliwość wytachania :lol: kierownicy trzyramiennej z kontrolka na dolnym ramieniu za śmieszne pieniądze.I TERAZ PYTANIE CZY JAK ZAŁOŻĘ TO NIE BĘDZIE ŻADNYCH PROBLEMÓW Z KONTROLKĄ OD PODUCHY W LICZNIKU I CZY KONTROLKA NA RAMIENIU TEŻ BĘDZIE SIĘ ZAPALAŁA.pozdrawiam

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
jesli tylko poducha jest sprawna i pasuja wtyczki, oraz zrobisz to przy odlaczonym akumulatorze to powinno byc wszytko ok. nie wiem tylko czy nie ma jakiegos extra podlaczenia do kontrolki airbag w kierownicy. ona sie powinna zaswiecac po zalaczeniu zaplonu.
Opublikowano
siemanko.mam w swojej buni kierownicę z poduchą ale taką duzą jak wychodziły i powiem szczerze że nie bardzo mi się podoba, mam od kolegi możliwość wytachania :lol: kierownicy trzyramiennej z kontrolka na dolnym ramieniu za śmieszne pieniądze.I TERAZ PYTANIE CZY JAK ZAŁOŻĘ TO NIE BĘDZIE ŻADNYCH PROBLEMÓW Z KONTROLKĄ OD PODUCHY W LICZNIKU I CZY KONTROLKA NA RAMIENIU TEŻ BĘDZIE SIĘ ZAPALAŁA.pozdrawiam

No nieźle, a ja właśnie chciałbym zmienić moją trzyramienną kierownicą na tą większą... :mrgreen: Na razie jednak zostawię ją, bo nie wiem jak się ma sprawa z kontrolką airbagu u dołu kierownicy.

Freude am fahren...
Opublikowano
jesli komp bedzie wykrywal brak kontrolki - nie sadze bo w kierze sa diody led, to od biedy mozesz kontrolke schiwac gdzies pod deske.
Opublikowano

No nieźle, a ja właśnie chciałbym zmienić moją trzyramienną kierownicą na tą większą... :mrgreen: Na razie jednak zostawię ją, bo nie wiem jak się ma sprawa z kontrolką airbagu u dołu kierownicy.

to może sie dogadamy :norty: ?

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM