Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem od niedawna uzytkownikiem 1 i mam pytanie czy we wszystkich modelach wystwietlanie np;nidmknietych drzwi.pokrywy bagaznika i nnych informacjii to standartd czy opcja,bo czytajac instrukcje nie zaznazconego ze opcja czyli powinnobyc w kazdym modelu. Pozdrawiam
Opublikowano

Kaz-a z którą lampka masz problem?Ja póki co zauwazyłem,ze nie pali mi sie jedna zlampek wskazanych na 116 stronie mojej instrukcji obsługi-chodzi o wykrzyknik który powinien się zapalić przy włączonym zapłonie i otwartych drzwiach.tez masz taki "prpblem"?Może to zależy od wersji silnikowej (benzyna,diesel-ale chyba nie w tym przypadku).

PZDR-MIKE

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
liczniki w każdym modelu mają tą opcje ale to czy drzwi otwarte czy klapa nie domknieta pokazuje się dopiero jak ruszysz z miejsca... chyba ... kilka razy jak nie domknąłem bagaznika to sie pojawił znaczek i gong ale dopiero po ruszeniu... myśle żo to standard bo jak w najtańszych 116 jest to i w droższych wypasach tymbardziej :wink:
Opublikowano
No własnie Lolek nie do końca-sprawdź uwaznie.Są 2 ikonki-jedna faktycznie zapala sie podczas rozpoczecia jazdy-jak sa otwarte drzwi-ale jest jeszcze jedna-wykrzyknik, który sie zapalac powinien gdy podczas włączonego zapłonu otwarte sa drzwi kierowcy.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)