Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Panowie mam problem pisałem juz na tym forum ale nei dało mi to za dużo. Mam problem z szyberdachem w mojej e36 sedan. Otóż podejżewam że mam walnięte linki bo gdy otwieram słysze strzelaniei dach mi sie nie podnosi ani nie pszesówa nic nie robi jedynie to prawa strona podnosi sie na jakies 2 cm a lewa opuszcza natomiast gdzies na około 1,5 cm mam mechaniczny szyber. Panowie prosze o pomoco czy to rzeczywiście linki jak tak to prosił bym o dokładne wyjaśnienie demontażu podsufitki a następnie kolejnych czynności dobrze by było gdyby ktos mnie skierował na jakąs strone gdzie jest to pokazzane rysunkowo BłAGAM POMóżCIE !!

Z góry dzięki DJZyrus

Opublikowano
Ja nic nie wnioskuję.Przyczyn może być kilka.Według mnie bez demontażu szyberdachu wiele nie zdziałasz,bo dostęp do elementów sterujących jest znikomy.Stąd też podesłałem Ci te adresy,żeby choć trochę pomóc w opisie demontażu szybra...jeżeli nie czujesz się na siłach,by samemu się za to brać,to stanowczo odradzam.Lepiej znależć osobę,która dokonuje takich napraw.Ponadto w opcji ,,szukaj" wpisz słowo ,,szyberdach",a powinno wyskoczyć kilka postów na ten temat.Może jeszcze doczytasz coś w tej kwestii.POZDRAWIAM.

KTO SZYBKO JEDZIE, TEGO WOLNO NIOSĄ !!!

http://img529.imageshack.us/img529/5021/qqqwr.jpg