Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie, czy podczas przerejestrowania na tablice mojego miasta musze zdać obie tablice? Bo kupiłem Bete z dorabianą przednią tablicą:/ czy nie będzie problemów?
Opublikowano

Raczej malo prawdopodobne ale mogą jeździć dwie takie BMW na takich numerach i każda z nich ma po jednej oryginalnej tablicy.

Po zgubieniu 1 tablicy trzeba udać sie do urzędu ,zgłosić i czekać na wydanie nowych tablic i nowego dowodu , tak mi sie wydaje ze dorabianie tablicy rej jest Karalne jak sie taka ma na samochodzie przykręconą, ile jest w tym prawdy to przekonasz sie rejestrując Auto .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pojedynczą tablicę możesz dorobić (mój ojciec uszkodził więc musiał zmienić) a potem idziesz do UK (z obydwoma tablicami) i załatwiasz sprawę, dostaniesz prawdopodobnie nowe naklejki na tablice (te z hologramem)...... Najlepiej zadzownić i się dopytać....

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
dowiedziałem się w urzędzie iz nie będę płacił za tablicę tą przy przerejestrowaniu piszę tylko oświadczenie o zgubieniu/kradzieży i rejestruję go na numery mojego miasta.