Skocz do zawartości

Czego brakuje w moim el. fotelu ? Foto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wlasnie kupilem nowe fotele od e32, pasazera pasuje idealnie wlacznie z kostka do podlaczenia (ta z pod tapicerki) natomiast w fotelu kierowcy ktos wyjal jakis przelacznik ucinajac kable przy wtyczce, kosta do podlaczenia z ta spod wykladziny tez jest inna ale z tym chyba sobie poradze jakos

oto foto przelacznikow z fotela pasazera, fotel kierowcy ma takie same tylko w mijejscu zaznaczoym na czerwono byl wlasnie jakis przelacznik, pytanie brzmi jaki?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images24.fotosik.pl/158/9c9fd9c4215cf720.jpg

Opublikowano

z tej strony nie ma nic...są ale z drugiej strony fotela od grzania i pompowania.a tu były tez ale tylko w fotelach kubełkowych...

po drugie te siedzenia spasuja ale zrobi sie ciasniej w samochodzie,ogólnie to nie fajnie wygląda

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
z tej strony nie ma nic...są ale z drugiej strony fotela od grzania i pompowania.a tu były tez ale tylko w fotelach kubełkowych...

po drugie te siedzenia spasuja ale zrobi sie ciasniej w samochodzie,ogólnie to nie fajnie wygląda

przednie siedzenia sa szersze o okolo 1cm wiec ciesniej sie nie zrobi, ktos Ci glupot naopowiadal

ze z tej strony nic nie ma to wiem, napisalem ze brakuje w tym miejscu zaznaczonym na czerwono ale na fotelu kierowcy, jezeli tam byl przycisk od grzania i pompowania to znaczy sie ze fotel kierowcy posiada obie te funkcje? czy ewentualnie jak strawdzc ktora z nich?

Opublikowano
grzanie/pompowanie jest nie z tej strony!a głupot mi nikt nie naopowiadał tylko wiem bo kolega kupiła do 524TD skóre od e32 i jest ciasniej więc mi nie mów bo swoje wiem.Boki z tyłu ledwo sie mieszczą...

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
grzanie/pompowanie jest nie z tej strony!a głupot mi nikt nie naopowiadał tylko wiem bo kolega kupiła do 524TD skóre od e32 i jest ciasniej więc mi nie mów bo swoje wiem.Boki z tyłu ledwo sie mieszczą...

a gdzie ja napisalem ze z tej strony? pisze juz 3 raz ze brakuje czegos od strony kierowcy, umiesz czytac? z przodu fotele pasuja idealnie a ze tylnie ciezej wchodza to juz inna sprawa i jak chcesz o tym podyskutowac to zaluz sobie osobny watek, pytanie brzmi: czego brakuje w miejscu zaznaczonym na czerwono ale od strony kierowcy? jezli powinien tam byc przycisk do pompowania/grzania to jak spraawdzc czy moj fotel posiada te funkcje?

Dziekuje i prosze odp na temat.

Opublikowano
pytanie czy ty umiesz czytać!przecież pisze ze od grznia/pompowania sa po drugiej stronie fotela a tu tylko jak masz kubły :duh: weź czytaj dokładnie jak nie masz kubłów ani pamięci to masz zaślepke i tyle

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
pytanie czy ty umiesz czytać!przecież pisze ze od grznia/pompowania sa po drugiej stronie fotela a tu tylko jak masz kubły :duh: weź czytaj dokładnie jak nie masz kubłów ani pamięci to masz zaślepke i tyle

jak by byla tylko zaslepka to po co ktos by przyniej ucinal kostke i wyciagal zaslepke? jestem przekonany ze tam cos bylo choc nie mam ani kublow ani pamieci, no chyba ze sie myle tylko ze wowczas po co ktos ucinal by w tym miejscu kostke?

Opublikowano
Jak Ci kolega chce pomóc to nie cwaniakuj. A jak wiesz lepiej niz reszta to nie pytaj! Pisze do Ciebie bo wie, bo ma!
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
ogr w tym miejscu w fotelu kierowcy była pamięc lub dodatkowa reg foteli kubełkowych.co TY miałeś to nie wiem...może ktoś zrobił jakiś dodatkowy przełącznik do czegoś...

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Jak Ci kolega chce pomóc to nie cwaniakuj. A jak wiesz lepiej niz reszta to nie pytaj! Pisze do Ciebie bo wie, bo ma!

nabijasz sobie posty? sa za to jakies nagrody?

Pytam pomimo stwierdzenia ze jezeli nie mam tego i tego czy jednak moglo byc tam od czegos innego powniewaz znajac bmw wiem ze wszystkiego jest wiele rodzaji, wersji itd i ze w jego tak jest to nie znaczy ze we wszystki jest tak samo, np czy mogl byc tam wlacznik tylko do grezania fotela itd a jezeli moglo by byc np grzeni fotela to jak sprawdzic czy ono faktycznie tam jest, ewentalnie gdzie moge znalesc numer fotela po ktorym moze da sie np na realoem zobaczyc co w nim siedzi.

Opublikowano
nie może byc od grzania bo w KAŻDEJ nie tylko w mojej te przyciski od grzania/pompowania w fotelu kierowcy sa przy tunelu-przy ręcznym hamulcu.tyle co widziałem w życiu e32/e34 i jeszcze zadna nie miała w tym miejscu czegoś innego i nie miała tez niczego innego niz pamięci i dod reg kub w tym miejscu gdzie tobie czegos brakuje... a np maty grzewczę są pod skóra i widac kabelki tam wchodzące.nr nie wiem

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

nabijasz sobie posty? sa za to jakies nagrody?

Tak to mój zyciowy cel - nabic sobie posty. Pomagam niektórym na forum. Niektórzy naprawdę chcą sie czegos dowiedziec i czytają co sie do nich pisze. A jak Łukasz735 pisze do Ciebie a Ty po Nim jedziesz to wybacz...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
nie może byc od grzania bo w KAŻDEJ nie tylko w mojej te przyciski od grzania/pompowania w fotelu kierowcy sa przy tunelu-przy ręcznym hamulcu.tyle co widziałem w życiu e32/e34 i jeszcze zadna nie miała w tym miejscu czegoś innego i nie miała tez niczego innego niz pamięci i dod reg kub w tym miejscu gdzie tobie czegos brakuje... a np maty grzewczę są pod skóra i widac kabelki tam wchodzące.nr nie wiem

ok, w takim razie pozostaje mi tylko skombinowac zaslepke, pewnie ze starych manulanych foteli bedzie pasowala, ucieta kostke trzeba olac a kabelki zaizolowac, dzieki Łukasz735 za pomoc.

Ps. po nikim nie "jade", a ktos tu chyba za wrazliwy.

• 3 tygodnie później...