Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam 318is ze wspomaganiaem. Problem polega na tym ze przerdzewiala (przegnila) mi rurka w maglownicy. Sa tam dwie rurki i z jedna jest problem zrobil jej sie wrzer kolo samej nakretki. Chce to zrobic w wlasnym zakresie. Czy ktos spotkal sie juz z tym? Jakes sugestie gdzie mozna takie cos dostac moze jakas rurka zamienna?
Opublikowano
Witam. Chyba jestem pierwszy ktoremu sie to przytrafilo bo nikt zadnych ciekawostek nie napisal. Problem rozwiazalem. Nalezy kupic rurke miedzina o srednicy 6 mm w sklepie "metalowym". Potrzeba do 70 cm takiej rurki. Nastepnie po odkreceniu starej pozyskujemy z niej nakretki. Nastepnie sami, badz idziemy do sklepu gdzie owa rurke kupilismy i tam zarabiaja nam nasze nakretki do nowej rurki. I tak mamy juz nowa rurke. Pod warunkiem ze sami to wymienimy to koszt calej zabawy to ok 25zl. Nieszukajcie gotowych orginalnych rurek bo to nie mozliwe. W serwisie moze i tak nie wiem ale wiem jakie tam sa ceny ;-) !!!!!!! Moze sie to komus ptrzyda.