Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W każdym rogu masz takie małe okragłe dziurki jak niemasz specjalnych łapek do wyciągniecia radia (ja takowych nie miałem) to do każdej z tych dziurek wkładasz coś mniej wiecej takiej samej średnicy jak dziurka i wciskasz aż poczujesz tak jakby opór ,tam są takie łapki które trzymają radio jak wciśniesz coś w te dziurki łapki te chowają sie i wtedy wyciągasz radio delikatnie podważając z każdej strony.
Opublikowano
Ok. Dziekuje tak też podejżewałem. Pioneer tak ma tylko ze na dwóch blaszkach. Mam jeszcze pytanko (może sie orientujesz) czy bedzie właśnie do tej starej dziury pasował pionier czy trzeba cos z kablami kombinowac, miejsca bedzie na tyle :cool2:

W środku wygląda lepiej niż na zewnątrz, jeździ lepiej niż wygląda w środku. BMW

http://www.motostat.pl/user_images/7193/icon1.png

Opublikowano
Miejsca będzie na tyle, musisz tylko poprzerabiac kostki , w orginalnym radiu jest całkiem inna kostka.Pozdrawiam