Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam 530d z 1999r czy sprawdzenie na kompie odbywa sie tylko w ASO czy normlny warsztat moze tez to uczynic . Druga sprawa musze kupic regulatory do swiatel bo mam połamane musze to uczynic w ASO czy jest mozliwosc dopasowaniaod innego samochodu ewentualnie zamiennik
Opublikowano
jeśli chodzi o przebieg to nie jest to proste. Zwykły koleś który ma kawałek kompa nie sprawdzi ci przebiegu. Jeśli auto ma historię servisowania to w servisie będą ją mieli i po tym można ocenić ile auto mniej więcej może mieć km w kołach. jeśli chodzi o regulatory to użyj :search: było o tym nawet z fotami jak rozebrać lampę i jak je zmienić. Komplet kosztował 50zł jak dobrze pamiętam z postu.
Opublikowano

Zależy co chcesz sprawdzić, warsztat musi miec końcówke do komputera wiec raczej nie bedzie to pan Henio. W każdym wiekszym warsztacie zajmującym się BMW na pewno powiedzą Ci co w silniku piszczy.

Co do regulatorów do świateł to przejdz sie do sklepuz częsciami, jestem pewien że cos tam znajdziesz nie płacąć x2 za to samo w ASO.

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Opublikowano
interesuje mnie raczej zdrowie samochodu ogolna diagnoza ewentualnie skasowanie błedów jak sa .A jakie sa koszty w ASO zeby podpiąc pod laptopa
Opublikowano
w ASO będzie drogo nawet bym nie myślał. Podjedz do kumatego elektromechanika który ma np KTS-a i ci przeluka system w razie błędów usunie bez problemu. W ASO biorą z tego co słyszałem około 250zł.