Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, koledzy jak w temacie przestał mi świecić lewy stop w touringu przerabiał może ktoś coś takiego??, dodam że żarówki dobre a komputer pokazuje uszkodzoną żarówkę, bezpiecznik dobry :evil: Coś mi sie sypie ta Beata a to wycieraczki a to spryskiwacz teraz światło :mad2:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ,prawdopodobnie masz przerwę w kablach przy zawiasach tylej klapy ,ja też to przerabiałem , to jest najczęstrza przyczyna ,pęknięte przewody

pozdrawiam : :cool2:

Opublikowano
Witam ,prawdopodobnie masz przerwę w kablach przy zawiasach tylej klapy ,ja też to przerabiałem , to jest najczęstrza przyczyna ,pęknięte przewody

A czy wtedy miał by stop w drugiej lampie?? Chyba nie. Jak sie myle to proszę mnie poprawić

Opublikowano
witam a może to wina żaróki a ne instalacji jak na żarówce nie pisze germany to żarówka może być do d... miałem podobny problem z żarówką gasła jak popukałem to zapalała się ale wkurzyłem się i wymieniłem żarówke iteraz jest ok. :D
Opublikowano

:duh: :duh: :duh:

stop idzie dolem...wymien zarowke i popraw blaszki w oprawce :P

Opublikowano

zgadzam się może być to styk oprawy żarowki lub przerwa w instalacji

najlepiej wez miernik i jakiegos kolesia który nacisnie ci chamulec a ty sprawdzisz miernikiem czy dochodzi zasilanie do gniazda, pozdrawiam :cool2: