Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
et35 powinno pasowac i mozliwe ze bedzie calkiem dobrze wygladalo kwestia gustu.Uwazam ze powinienes jechac do miejsca w ktorym chcesz te felgi kupowac i tam sobie zalozyc przypasowac itp
Opublikowano
Zależy to jeszcze od szerokości felgi i nie jest takie proste do ustalenia. Inaczej będzie wyglądać felga o szerokości 7 cali, inaczej na przykład 9 calowa, pomimo tego, że obie będą mieć ET np. 35.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
felga uzywanie niech pomysle allegro?? TRAGEDNIA to najgorszy bubel nawet ogloszenia w gazecie tez badziewie jeszcze uzuwane w salonach serwisowych tam gdzie ludzie zmieniaja to jeszcze przejda
Opublikowano
witram mam e36 sedan i felgi borbety przód 7,5cala a tył chyba 9cali w kazdynm razie problem polega na tym że tył niestety obciera Sad (et35 245/35/17) chce założyć spreżyny H&R (aktualnie mam 2szt na przód ) martwie sie co zrobić z tyłem ???? tak jak teraz stoi to wygląda fajnie chodzi mi o tył ... jezeli włoże h&r na przód to co z tyłem , tylko utwardzić chciałbym tył ....jeden gośc mówi ze oddac do przechartowania(tylnie sprężyny)!!! drugi włożyć amor o nizszym skoku!!!(tył) czy kupić sprężyny h&r na tył (ale boje sie ze bedzie za nisko!!!) a jeszcze nastepny mówi zeby poszerzyc nadkola ??? co robić????? pozdro
Opublikowano
witram mam e36 sedan i felgi borbety przód 7,5cala a tył chyba 9cali w kazdynm razie problem polega na tym że tył niestety obciera Sad (et35 245/35/17) chce założyć spreżyny H&R (aktualnie mam 2szt na przód ) martwie sie co zrobić z tyłem ???? tak jak teraz stoi to wygląda fajnie chodzi mi o tył ... jezeli włoże h&r na przód to co z tyłem , tylko utwardzić chciałbym tył ....jeden gośc mówi ze oddac do przechartowania(tylnie sprężyny)!!! drugi włożyć amor o nizszym skoku!!!(tył) czy kupić sprężyny h&r na tył (ale boje sie ze bedzie za nisko!!!) a jeszcze nastepny mówi zeby poszerzyc nadkola ??? co robić????? pozdro

Wezsza opona, np 235 lub 225 i powinno byc oki :cool2:

albo naciagnac troche nadkola

Opublikowano
to jest jakies rozwiazanie tylko ze ....przod bedzie nizszy i sztywniejszy, a co z tyłem aha i mialem wczesniej oponki 235 i tez lipa była:(
Opublikowano
ok dzieki poszukam u siebie podobnej z podobnymi wymiarami i przymierze. dzieki

na 7" szerokosci bedzie troche w srodku felga. Ale jak wrzucisz dystans z 15mm to mysle ze bardziej wyjdzie na zewnatrz. Ja teraz mam 8J17 ET35 i chce wrzucic 10mm dystans zeby wyszla na zewnatrz. Przy pelnym aucie bedzie obicerac mi ale ja prawie nigdy nie mialem pelnego auta. Max 2-3 osoby.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
maksymalne ET do E36 to jest 35. Ja mam fielgi Keskin KT1 8.5J ET35 i jest wszystko dobrze nic nie trze

Jaka opone masz na to naciagnieta??