Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czeka mnie wymiana simeringa, ponieważ strasznie mi olej przez to ucieka. Ile taka usługa winna kosztować, bo u mnie w warsztacie zaśpiewali za całość 200 zł (60 simering + 140 robocizna). Zamierzam to zrobić w autoryzowanym serwisie Bosch Service w Żywcu - kolega ich polecił, bo także serwisuje tam swoje BMW. Dla przykładu w Feuevert w Krakowie zażyczyli sobie 300 za samą robociznę (aż nie chce myśleć ile w ASO w BMW by powiedzieli). Ktoś z Was jest może z okolic Żywca lub Suchej Beskdzkiej i zna jakieś tańsze i pewne miejsce...? I jeszcze jedno pytanie do Was - przy wymianie tego simeringu nalezy chyba jeszcze jakąś uszczelkę wymienić, czy tak? Bo poprzedni właściciel wymieniał to 2,5 r. temu i na rachunku widnieje simering + uszczelka...? Dzięki za wszelkie sugestie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
Opublikowano
Tak, przepraszam że nie napisałem wcześniej...chodzi chyba o ten z przodu, właśnie na wale przy silniku... :(
Opublikowano

Słuchaj podam Ci numer do Kolesia tutaj z forum on jest z Bielska Białej jakiś 40km od Ciebie zagadaj z nim to albo Ci napisze jak to samemu łatwo zrobić albo możesz się z nim np umówić. Mnie pomógł na odległość:D.

Przemek ---> numer gg : 6777982

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...