Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem tu od jakiegos czasu ale raczej czytam niz pisze teraz jednak prosze o pomoc, posiadam e39 i mam problem z telefonem, jak kupilem auto brakowalo sluchawki a jest to bezprzewodowy siemens bit 2. Dokupilem sluchawke wsadzilem karte orange w podlokietnik i telefon dziala z menu novi i z kierownice niestety dokupiona sluchawka nie dziala pojawia sie napis "suche basis" wnioskuje ze szuka bazy a poniewaz nie widzi jej nic nie da sie w sluchawce ustawic nawet nie da sie jezyka z niemieckiego zmienic na bardziej dla mnie zrozumialy np. angielski. poniewaz sluchawka pochodzi od innego auta chyba trzeba ja jakos sparowac z moja baza pytanie tylko jak? a wlasnie telefon nie posiada bluetooth. prosze o pomoc

EDIT by solaris520:

Bastipower, uzupełniłem brak kodu modelu w tytule wątku – dobrze jest wybrać te trzy literki, które są częścią tytułu – dzięki temu z daleka widać pełną informację. pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

niestety musisz pojechac na komputer ja zaprogramowac, chyba ze miales pecha i kupiles usszkodzona to moze byc problem z jej wprogramowaniem!

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano

dzieki za pomoc, wlasnie bylem w serwisie i udalo sie zgrac sluchawke z baza, trwalo to kilka minut, podlaczyli mala pod kompa posprawdzali wszystkie systemy, przy okazji wyszlo ze dwie czujki parkowania padly :( i sa do wymiany, wracajac do tematu 80 pln i telefonik smiga

raz jeszcze dzieki za pomoc

pozdrawiam SEBA