Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pierwszej kolejności należy zapoznać się z Regulaminem BKP :reading:. Następnie właściwie zatytułować wątek korzystając z zasad zapisanych w pkt 1 i 2, cz. II Regulaminu BKP. :cool2:

Ponadto warto użyć :search: - jestem przekonany, że na forum znajdzie się kilkanaście postów opisujących trapiący problem.

Opublikowano

A skąd blondynka wie, że sprzęgło? Jak pisałaś temat byłaś myślącą brunetką, a zanim przystąpiłaś do szerszego opisania problemu przefarbowałaś się na blondynkę :norty:... Może zostań przy kolorze jak podczas pisania tematu...

P.S. Nie podpuszczasz???

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
u mnie powodem slizgajacego sprzegla byl cieknacy wtrysk sterujacy :) ropa lala sie po bloku silnika i szla na tarcze sprzeglowa. tarcza sie wyslizgala.jestem po wymianie wtrysku i sprzegla i jest gites.zobacz czy przypadkiem nie leje ci ten wtrysk.moze wystarczy go wymienic i skoncza sie problemy ze slizganiem.
Opublikowano

u mnie nie widac zeby cos sie lalo poprostu sprzeglo bieg obroty wysokie a tu

:oops: fso gdyby to byl silownik to chyba by mi biegi nie wchodzily???

jakos ciezko mi z tym autem idzie z ch - opla na bmw przeszlam