Skocz do zawartości

Texar, Incs a może Lucas - jakie klocki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E32 735iA waży 1630kg (masa własna) - tu mogą odbiegać różne żródła, bo a różne normy. Ale masa całkowita (z pełnym obciążeniem) jest 2170kg. Nawet 750iL waży max. "tylko" 2380kg.

A i tak to dla tematu nie jest wielce istotne.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Dzięki za wypowiedź.

Jest strasznie dopasowana i taktowna.

Może przejdź się do łazienki - i jakoś sobie z tym poradź na osobności ...

Ja sie Ciebie nie czepiam bez powodu, poprawiłem Cię i tyle a Ty musiałeś to oczywiście skomentować w jednoznaczny sposób, ja myśle jednak że sie polubimy ale puki co ja daje na luz

Dobranoc

ok - wybacz kolego ... poniosło mnie ...

Pozdrawiam i przepraszam za ewentualne błędy w mojej wypowiedzi ....

BMW - najlepsza metoda na łagodzenie wewnętrznej natury
  • 1 rok później...
Opublikowano

Może od siebie powiem, że nie polecam zestawiania tarcz Zimmerman (wentylki i nacinane) + klocki Froda ( :p ) - brat zamontował taki zestawik w 730 E38 i niestety po kilku mocniejszych hamowaniach musiał sciągnąć taki komplecik i oddać do reklamy bo się zrobiły fale dunajcu. Istnieje oczywiście opcja, że jakiś fachman popełnił błąd przy doborze ale ja podziękuję za takie coś. Wydać ok 2 klocki na hamulce i tu lipa. (dodam że to przód nie dał rady - tył był w ok, ale całość poszła na reklame :) )

pozdrowionka