Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko - jaki jest najlepszy gaz do is?? oraz czy mozna wlew gazu zamontowac przy wlewie paliwa?Ma ktos z was taki wlew w e36?
Opublikowano
Mam pytanko - jaki jest najlepszy gaz do is?? oraz czy mozna wlew gazu zamontowac przy wlewie paliwa?Ma ktos z was taki wlew w e36?

jak najbardziej mozesz miec zawor przy wlewie paliwa to jedno ,a drugie sekwencyjny wtrysk jest najlepszym rozwiazaniem.

pozd

po1. CCCP- cep cepowi cupnął poduszkę :mrgreen:

po2. Respekt dla Swiezakow :twisted2:

Opublikowano
no tez tak mi sie zdaje ale gosciu u ktorego bylem mowi ze nie zmiesci sie wlew gazu obok wlewu paliwa.Macie moze jakies foty swoich autek jak to macie zrobione?
Opublikowano
Instalacja KME, wszystko ładnie ułożone pod maską. Nieodczuwalna różnica w osiągach, zawór do tankowania - jak na fotkach powyżej...Pozostała jeszcze kwestia regulacji, bo nie jestem w 100% zadowolony. Instalację mam dopiero od tygodnia, przejechałem na gazie około 400km. Mam nadzieje że fachowiec który zakładał mi instalację, wreszcie porządnie ją wyreguluje :mrgreen: