Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem tutaj nowy więc po pierwsze chciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich forumowiczów

mam pytanie czy ma ktoś do sprzedania używany tuner TV 16:9 do E39 2002r z MKIV?

jaka cena jest takiego tunera?

Bo mialem w swojej piąteczce kiedyś ale jakiś poprzednik go musiał wymontować i przez to nie mam w navi głosu więc chętnie kupiłbym coś takiego

Opublikowano
Napisz na pw do Sebasta on się tym zajmuje.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
Jeżeli był tuner TV, a ktoś wymontował, to nie miałbyś też obrazu (chyba, że to umiejętnie przełączył ...). Tuner TV raczej nie ma związku z brakiem dźwięku z navi.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
hmm, byłem u takiego jednego "fachowca" i stwierdził że on tam był, i że dźwięk w navi był bo sygnał szedł przez tuner tv a teraz navi jest bezpośrednio podłączone drugą niebieską wtyczką ale w niej nie ma dźwięku (?). sam nie wiem, ale po VINie widać że fabrykę opuścił ten samochód z tym tunerem...
Opublikowano

Czyli ktoś umiejętnie przepiął, choć zapomniał o dźwięku :) - trzeba przepiąć kable od dźwięku lub dokupić (odpowiedni !) tuner TV i mieć dźwięk i TV ...

Sprawy handlowe - proszę na priv. ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)