Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

nie wiem, cieszyc sie czy nie: ale na dystnansie 5.000 km, w codziennej eksploatacji, z dosc szybka jazda, codziennie circa 100 km, z czego polowa w korkach, srednia predkosc z komputera wychodzi mi 40 km/h

a u Was?

Marcin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tu biega o wskazania średniej prędkości na BC,

średnia jest wyliczana z pozycji w której sie przemieszczasz , jak na miasto to nie jest źle 40 km/h. Moja średnia wychodzi 70-78 km/h 30% miasto i tu nie ma znaczenia czy jedziesz e53,e39 czy innym Autem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dokładnie , ta srednia jest dość mała - tak nam się wydaje - jak jechałem z Międzyzdroi do Krakowa to miałem 106km/h średnią a przecież wszedzie łamałem przepisy i w porywach na A4 miałem 200km./h
Opublikowano

To prawda, jak się po mieście jeździ to komputer tą średnią zawsze niską pokazuje. Najwyższą miałem w pewnym okresie w Z4 - 90km/h.

P.S. jmflamingo dlaczego nie da się tym latać szybciej niż 160km/h ? Moja X3 leci bez problemu więcej...

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
To prawda, jak się po mieście jeździ to komputer tą średnią zawsze niską pokazuje. Najwyższą miałem w pewnym okresie w Z4 - 90km/h.

P.S. jmflamingo dlaczego nie da się tym latać szybciej niż 160km/h ? Moja X3 leci bez problemu więcej...

takie mamy drogi i nie tylko za wyjatkiem nielicznych , więcej jak 150km/h już strach

• 4 miesiące temu...