Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widzę że nikt nic nie wie wiecej niż ja, a jak sądzicie czy coś takiego może mieć miejsce?to znaczy czy możliwe jest że przes te "gumki" pod wtryskami auto jest mulaste?
(OO( )( )OO)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W alldata (PC software) masz sposob na pomiar czujnikow. Zajrzyj do niego. Ewentualnie kontakt na priv.
Opublikowano
domo to raczej nie przez gumki. ja już dwa razy wymieniałem wtryskiwacze albo i trzy już nie pamiętam. gumki były w dobrym stanie i nigdy nic się nie zmieniało. ja stawiam na rozrząd chociaż nie będę tego robił bo nie mam na to teraz kasy. chciałbym żebym się mylił :|
Opublikowano
ja równiez mam podobny problem, z tym ze wkręca sie bez problemu, lecz obroty spadają sobie powolutku, co musze sprawdzić/wymienic?? Mój silnik to m50b25.
Opublikowano

Witam

Kiedys dawno temu znajomy mial Cinquecento i byl tam objaw powolnie spadających obrotów tez sie zastanawial czemu sie tak dzieje, jak sie poźniej okazało silnik łapał lewe powietrze bo był pęknięty wężyk, dziura w wężyku została zaklejona auto odzyskalo ciut wiecej mocy i co wazne predkosc obrotowa szybko malała do ok 900obr/min.