Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie? Czy ma ktoś do oryginalnego radia , które odtwarza tylko cd podpiety odtwarzacz mp3? Słyszałem ze jest taka opcja ze mozna sie wpiać w tylnej cześci radia i odtwarzać muzyke z przenośnej mp3 lub telefonu komórkowego... Wie ktoś coś na ten temat?
Przeciwnik SERII.
Opublikowano

a sterujesz muzą z radia czy z ipoda wtedy?

np nastepny poprzedni a nie tylko glosniej ciszej hehe :)

jak sie chce mp3 ale na cd to lataja tez radia business na allegro widzialem po tysiaku stoja :D

Opublikowano (edytowane)

jak sie chce mp3 ale na cd to lataja tez radia business na allegro widzialem po tysiaku stoja :D

Wszystkim steruję z radia hehe.

Zmieniam utwory, playlisty, ustawienia fejsu. A na wyświetlaczu pojawia mi się nazwa utworu i albumu.

IPoda mam na stałe schowanego w schowku.

Pozatym, na IPodzie mogę mieć 30GB muzyki, zawsze pod ręką. Dużo lepsze rozwiązanie niż radio mp3 czy nawet zmieniarka mp3.

pzdr

Edytowane przez ttomaszz
Poprawcie mnie, jeśli się mylę...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
buisnes cd odtwarza mp3 od 2003 roku - nie było po prostu lekko nowszego auta poszukać? :D
Opublikowano
buisnes cd odtwarza mp3 od 2003 roku - nie było po prostu lekko nowszego auta poszukać? :D

Raczej od roku modelowego 2005, w moim 2004 mp3 nie odtwarza.

Opublikowano

Wszystkim steruję z radia hehe.

Zmieniam utwory, playlisty, ustawienia fejsu. A na wyświetlaczu pojawia mi się nazwa utworu i albumu.

IPoda mam na stałe schowanego w schowku.

Pozatym, na IPodzie mogę mieć 30GB muzyki, zawsze pod ręką. Dużo lepsze rozwiązanie niż radio mp3 czy nawet zmieniarka mp3.

pzdr

gdzie można nabyc ten interfejs... iczy np... da sie go podpiac do radia na kasety...czy musi byc na płyte

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
A ja przekonwetowałem muzyke mp3 na zwykła wmv i nagrywam na płyty i nie potrzebuje żadnych drogich rozwiązań i moge mieć każdą muze jedyny koszt jaki ponosze to koszt płyty CD radio odbiera mi dobrze jak ktoś chce nazwe programu prosze pisać priv
Opublikowano

Interface można kupić w sklepie pod linkiem, który wrzuciłem. Ja mam go podłączonego właśnie do kaseciaka. To jest jedyne znane mi (poza wlutowywaniem się do radia) rozwiązanie pozwalające na cyfrowe podłączenie odtwarzacza mp3. Transmiter fm ma dużo wad - gorsza jakość, zakłócenia (to w końcu tylko fale radiowe). Kasetę z kabelkiem też kiedyś miałem, ale jakość tragiczna. Wiadomo, że jakość z iPoda też zależy od jakości mp3, ale jak są dobrze skompresowane, to na prawdę jest super. No i dochodzi możliwość sterowania bezpośrednio z radia, czy nawet z kiery.

Jeden z kolegów prosił już na privie, więc jak zrobię fotki jak to u mnie wygląda, to wrzucę na forum

Pozdrawiam

Opublikowano
A ja przekonwetowałem muzyke mp3 na zwykła wmv i nagrywam na płyty i nie potrzebuje żadnych drogich rozwiązań i moge mieć każdą muze jedyny koszt jaki ponosze to koszt płyty CD radio odbiera mi dobrze jak ktoś chce nazwe programu prosze pisać priv

Hehe, to mi podeślij...

Kolego, każdym programem do wypalania płyt (NERO np.) możesz zrobić płytę audio z mp3jek.

Opublikowano

Hehe, to mi podeślij...

Kolego, każdym programem do wypalania płyt (NERO np.) możesz zrobić płytę audio z mp3jek.

Dokładnie... Przewagą mp3 jest ilość piosenek na płycie.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Tak wygląda końcówka fejsu do iPoda.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b9a566d96eb3850e.html

Można sobie to przykręcić gdzieś na wierzchu albo schować. Ja mam schowane bo info o utworze i wykonawcy jest na wyświetlaczu radia. Nie miałem niestety czasu, żeby rozebrać pulpit i zrobić zdjęcia tego co mam schowane, ale tam nie ma za specjalnie czego oglądać.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Z tyłu Bisinessa jest wyjście na ten interface?

Jak wygląda sprawa podłączenia do radia wzmacniacza i dodatkowego subwoofera?

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Witam

MAm pytanie jak dostac sie do Radia CD Bisnes, wyciagnać go posiadam E46 copact 2003 r , dopiero co zakupilem ten samochod ale Cd ma problemy z czytaniem plyt , zakupilem rozniez plyte czyszczaca gdyz domnimywam ze poprzedni wlasciciel nie sluchal CD tylko radia. Plyta czyszczaca zawiodla jej tez czasami nie chce czytac CD error , moze ywyciagne i pokombinuje ale nie wiem jak za to sie zabrac zeby nie uszkodzic czegos po drodze .

Z gory dzieki za odpowiedz.