Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ogólnie ten problem że niektóre kabelki zwyczajnie nie stykają, jak np. od dmuchawy na szybę, pokrętło nawiewu nie działa płynnie tak jak powinno, tylko na maksa lub wcale... centralny zdechł całkowicie itp. pierdółki. Bzyczące coś pod deską kiedy wyłączę samochód itd.

Niestety nie widzi mi się abym miał czas się tym zajmować dlatego rozglądam się za jakimś dobrym elektrykiem. W Bolesławcu niby jacyś są, ale nie znam dosłownie żadnego z dobrą reputacją a już na 100% żeby chodziły plotki o jego zamiłowaniu do modelu e32... za byle co na start kasują 100 PLN żeby później poinformować że auto musi stanąć na kilka godzin po kolejne 100 każda h. ... takie rozwiązanie nie interesuje mnie tym bardziej im mniej pewności mam że wykonawca zna się na marce/modelu i nie zdewastuje czegoś np. z tapicerki.

Tak sobie więc myślę - może we Wrocławiu lub w Legnicy jest jakiś zakład który profesjonalnie zajmuje się tymi modelami i byłby wstanie po wcześniejszym umówieniu się naprawić te usterki lub chociaż niektóre z nich...?

Cena niestety gra rolę ;) - to już dogadam się z docelowym wykonawcą, o ile ktoś takiego zna...?

BMW E32 750iA '91 (magia V12 :twisted2: ) & Honda Shadow VT 1100 -custom- chopper

Ex: BMW E32 735i'87, Mercedes-Benz W123 300 D'79, Ford Fiesta '92, Honda VF 750 F'83, Jawa 350'88, Fiat 126p'89, Yamaha RJX 80 SE'87,Motorynka...

:arrow: Schematy E32 :arrow: CERBER -bezpieczeństwo IT

Opublikowano
Pod deską ma bzyczeć,są to silniki krokowe od nawiewów,zamykają nawiewy co by ciepełko nie uciekło.Dmuchawa to standardowy problem e32 z płytką elektroniki umieszczuną za nawiewem-schowkiem (jest dużo tematów na ten temat na forum),z centralnym zamkiem różnie bywa ale najczęściej to uszkodzone siłowniki u mnie był połamany po stronie kierowcy.Wszystkie defekty naprawiłem sam bez "elektryków".

W124 260E

W201 200E ex.

W126 260SE

W115 240D (250 M123) ex.

BMW 730i E32 ex.