Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pozniej co drugi post na forum, typu "silnik nie równo pracuje" Co do utrzymania to sie zgodze, to jest kazdego indywidualna sprawa. Ale jak kupisz wraka to nie tylko samo oproznianie portwela da ci w kosc, bedzie z ciebie jeden wilelki kłębek nerwoww, juz pozniej nie bedziesz miłosnikiem BMW....

Nie oszukumy sie, BMW w stosunku to innych popularnych marek w podobnych pieniadzach jest stosunkowo drogie w utrzymaniu, tym bardziej czesto sa eksplatowane bardziej ekstremalnie niz konkurencyjne marki a to pozniej konczy sie samymi usterkamii....

I mozna powiedziec niemoznoscia przywrocenia juz autu super stanu godnego tej marki!!!

Opublikowano

Powiem tylko ze zamierzenie w stylu mam 35 000 i to tylu musze kupic auto, (co jest moze mozliwe za E46 2.0d choc uwazam ze jesli chcesz miec zadbany egzemplarz serwisowany w ASO to jest to troche malo kasy niestety, 3.0 mysle ze nierealne) prowadzi potem tylko do zawalania postami forum technicznego i narzekania na marke...

A najlepsze sa odpowiedzi do tych postow w ktorych ludzie pisza ze utrzymanie jest drogie.

Jak czytam ... "to co ty z kazda usterka jezdzisz do ASO ?? "

to mi sie zal niektorych ludzi robi. Kupic to najlepiej za 10 000, i serwisowane w ASO, ale jak juz sie kupi to potem ASO ?? co ?? po co ? tam jest drogo ...

odziwo sa ludzie co tylko jezdza do ASO i zapewne jak byscie mieli kupowac to byscie takie autko woleli, ale u nas w kraju to kazdy tylko chce tanio najlepiej za darmo, serwisowane w aso a potem wysmiewa innych ze do aso jezdza.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Powiem tylko ze zamierzenie w stylu mam 35 000 i to tylu musze kupic auto, (co jest moze mozliwe za E46 2.0d choc uwazam ze jesli chcesz miec zadbany egzemplarz serwisowany w ASO to jest to troche malo kasy niestety, 3.0 mysle ze nierealne) prowadzi potem tylko do zawalania postami forum technicznego i narzekania na marke...

A najlepsze sa odpowiedzi do tych postow w ktorych ludzie pisza ze utrzymanie jest drogie.

Jak czytam ... "to co ty z kazda usterka jezdzisz do ASO ?? "

to mi sie zal niektorych ludzi robi. Kupic to najlepiej za 10 000, i serwisowane w ASO, ale jak juz sie kupi to potem ASO ?? co ?? po co ? tam jest drogo ...

odziwo sa ludzie co tylko jezdza do ASO i zapewne jak byscie mieli kupowac to byscie takie autko woleli, ale u nas w kraju to kazdy tylko chce tanio najlepiej za darmo, serwisowane w aso a potem wysmiewa innych ze do aso jezdza.

duzo prawdy piszesz...

są osoby które jak kupuja to oby tylko serwisowane w aso...

Dlatego ja poelcam kupic 320d ... zawsze ... nawet do igły trzeba włożyc kilka tysiecy...

dla mnei akurat auto nie musi byc serwisowane w ASo...

na szczescie z zagranicy przewaznie sa...

jednak trzeba tez wiedziec o co chodzi...

bo jak ktoś kupuje auto a ogłoszenie załózmy z 99r... i pisze ze serwisowane w ASO ...

a w ksiąze sa wpisy z ASo...od poczatku do konca... ale tylko Oil Service...

to ja dziekuej za taki serwis ASo...

Sam do ASO ..z bmw jezdze żadko... dużo rzeczy staram się robic sam... za to na czesciach z ASO...

NIe z braku pieniedzy poprostu lubie podłubac w wolny weeknd przy aucie ... co równiez nie ukrywam pozwala mi zaoszczedzic bo jednak w aucie 7 letnim.. potrafi byc juz troche dobrych lub mnie usterek.

Mam jeszcze inne auta w tym jedno nowe... i tam juz od samego poczatku tylko ASO...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg