Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

no zdjęcia ładne :D

ale zakup samochodu to raczej dobra stacja i ze dwóch fachowców /jeden ogólny/ drugi typowo od BMW i długa jazda próbna...

Edytowane przez mtworus

BMW - Będziesz miał wydatek...niestety prawda

TDS - Trudno Dojść Sedna... oj bardzo

myślisz że BMW to dobre auto - przesiądź sie na Toyotę...zobaczysz jak się myliłeś

Opublikowano
Czy ktoś z was oglądał może to autko? Co możecie ze zdjęć wywnioskować? Za wszystkie sugestie i odpowiedzi z góry dziękuję. Gdzie w okolicach Gdańska mogę sprawdzić stan tego auta?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4195799

Pozdrawiam Mich

jesli bedziesz mial mozliwosc sprawdzenia auta to zrob to , auto ma inne nerki moze to sugerowac dzwona a moze ktos wymienil je ze względów stylistycznych trudno cos kolwiek powiedziec

Opublikowano

Super kolor, lampy i nerki po liftingu jeszcze tylko zderzak z przodu i listw, masz fure po liftingu.

Nie wyglada zle, szkoda, ze ma gaz, ale pojechalbym zobaczyc jakby mi nie przeszkadzal.

Opublikowano

Jak chcesz to moge podjechać i zerknać .Sprawdzenie to ASO Fota w gdyni.Trzeba sie umowć wczesniej okolo tydzien koszt 500zl pełen przegląd.Jeszcze można podjechać do warsztatu który sie specjalizuje w BMW napewno koszt mniejszy.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Właśnie chodzi mi o taki warsztat spycjalizujacy sie w bmw w okolicach Gdanska. Czy coś takiego jest godnego polecenia??