Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy monitor z CD mozna podlaczyc w miejsce kasetowego?? W tej chwili w kasetowym wyswietla sie info o: zmieniarka, Telefon itd. Czy na nowym funkcie zostana te same??
Opublikowano
Czy monitor z CD mozna podlaczyc w miejsce kasetowego?? W tej chwili w kasetowym wyswietla sie info o: zmieniarka, Telefon itd. Czy na nowym funkcie zostana te same??

Oczywiście że możesz, będzie dalej wyświetlało "Tape" a oznaczało CD to z przodu, reszta komunikatów bez zmian.

Raptem kilka złotych różnicy...

:cool2:

Opublikowano

ok. ale mam jedno pytanie do kolegi macznika : czy to jaki tuner radiwy jest w aucie ma jakieś znaczenie ?? no czy bm 24 czy bm 54 ??słyszałem że monitor cd współpracuje tylko z bm54 ?? i jeszcze jedno pytanie mam navi 4:3 i tak się zastanawiam nad 16:9 co z tunerem tv ?? czy nie jest przypadkiem inny ??podobno są 2 typy

pozdrawiam

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
ok. ale mam jedno pytanie do kolegi macznika : czy to jaki tuner radiwy jest w aucie ma jakieś znaczenie ?? no czy bm 24 czy bm 54 ??słyszałem że monitor cd współpracuje tylko z bm54 ?? i jeszcze jedno pytanie mam navi 4:3 i tak się zastanawiam nad 16:9 co z tunerem tv ?? czy nie jest przypadkiem inny ??podobno są 2 typy

pozdrawiam

Odpowiadałem Koledze "dusiu" który ma auto z 2005 roku (tak stoi w Jego wizytówce). Czyli ma radiowy tuner 54, jestem więc pewien że będzie grało.

A Tobie Kolego "snikers" boję się podpowiadać - bo nie wiem - proponuje kontakt z Dyr. "Sebą".

...

Opublikowano
Muisz mieć BM54, jeżeli masz rocznik nowszy niż 2002, to masz BM54, jeżeli do 2002, to trzeba sprawdzić.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
no ja niestety mam bm24 :( i navi 4:3 czyli mogę zmienić na 16:9 z kasetą ? tylko tuner tv chyba inny powinien być ??
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
Jeżeli rocznik jest przed 2000, to trzeba wymienić też tuner TV, lub zrezygnować z TV i dokonać odpowiedniego przepięcia wtyczek ... Jeżeli to rocznik 2000, to trzeba sprawdzić typ tunera TV, jest szansa, że nie trzeba go wymieniać.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)