Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie rozpórkę do 316 silnik m43 i nie pasuję przy założeniu ze ma być wygięta w stronę podszybia , czy jest to możliwe ze ma być w druga stronę . czyli przodu auta przed kolektorem czy to będzie poprawnie .nigdy nie wiedziałem tak zamontowanej a sprzedawca mi to wmawia ze może tak nowino być :? zdjęcia z rozporka na silniku m43 mile widziane bo to

rzadkość na necie.pozdrowka

%5B640%3A259%5Dhttp%3A//img263.imageshack.us/img263/4908/img2087um6.jpg

Opublikowano
ja rozgladalem sie akurat za rozporka i nie znalazlem do M43... Pytalem jednego gosncia i mial do M43,1.6 compakt,mowil ze nie pasuje. Wyglada na taka jak Ty masz...od M40 nie pasowaly...sprobuj w strone podszybia bo gdzies widzialem fotke z takim... Oczywiscie byl M43
B M W
Opublikowano
no zapodaj foteczki bo chetnie zobacze jak to wyglada
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam wracam do mojego tematu zakładania rozporki bo teraz mialem inne naprawy i jakos to odwlekałem.mam pytanie czy trzeba opukać ta rozpórkę by ładnie sie ułożyła na tym wypukleniach na kielichu.czy wystarczy podłożyć podkładkę pod przestrzeń wiedzy kielichem a rozporka?