Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje pytanie dotyczy BMW E-36 98r Compact M-43 316i nie znam sie zbytnio chciałbym sie dowiedziec czy mam komputer pokładowy i co oznacz ten napis inspection który sie zapala na 3,4 sekundy jak przekrencam kluczyk co można sie dowiedziec z tego komputerka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moje pytanie dotyczy BMW E-36 98r Compact M-43 316i nie znam sie zbytnio chciałbym sie dowiedziec czy mam komputer pokładowy i co oznacz ten napis inspection który sie zapala na 3,4 sekundy jak przekrencam kluczyk co można sie dowiedziec z tego komputerka.

inspection - czas na przeglad

Opublikowano
cos mi sie kojazy ze compact e46 ma troszke inaczej ta inspekcje, a jakie cyfry ci sie pokazują prz tym napisie?

Czytaj uważnie :reading2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
cos mi sie kojazy ze compact e46 ma troszke inaczej ta inspekcje, a jakie cyfry ci sie pokazują prz tym napisie?

Czytaj uważnie :reading2:

sorka zle przeczytalem, poprostu skasuj inspekcje i tyle, jest opis na forum jak to zrobic kawalkiem kabelka

www.auto-optima.pl
Opublikowano
nie znam się zupełnie na compaktach więc wybaczcie jeśli się mylę... ale M 43 to 1,6 :?:

BMW M3 COUPE i AUDI RS 4

Było E-36 coupe i było by do dziś

gdyby nie ślepi emeryci na drogach.

Jest E-46 ale to już nie to samo ...

Opublikowano
nie znam się zupełnie na compaktach więc wybaczcie jeśli się mylę... ale M 43 to 1,6 :?:

Nie koniecznie. Ja mam 1,8 m43.

Szukaj a dowiesz się więcej :search:

Opublikowano

Co mam szukac ? :evil:

1 Przecież to zdanie pytające, więc jasne, że w domyśle jest zaprzeczenie..

2 Rozróżnianie znaków wraca do p-ktu 1.

3 Pierwszy post zaczyna się od "M 43 316", czytanie ze zrozumieniem..

Sam miałem M 43 w 1,8 IS dlatego ironicznie (lecz z niepewnością odpowiedzi) poprosiłem o wyjaśnienia. Nie spodziewałem się jednak tak "bladego" postu. :duh:

.............. :search: ." Czytanie ze zrozumieniem"

BMW M3 COUPE i AUDI RS 4

Było E-36 coupe i było by do dziś

gdyby nie ślepi emeryci na drogach.

Jest E-46 ale to już nie to samo ...