Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

jeżli kogoś interesuje BMW z aukcji

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4044187

to taka informacja ;-)

maska i gril pochodzą z mojej buni ;-) koles je rozklada i sklada jest handlarzem ;-)

to taka wzmianka ;-) oczywiście autko jest ładne bo ma wnętrze z mojego

więc jeśli ktoś będzie kupował proszę mu się uważnie przyjżeć ;-)

tu link do mojego

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.laizsme.edu.pl/~nirvana/730i/images/img_5915.jpg

prosze zwrocic uwage na uszczerbek koło logo bmw na masce ;-)

pozdrawiam

BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
Nie rozumiem tego handarzyny, pisze że przywieziona ze Szwecji, przebieg mały, a cały ten tekst kasuje zdjęciami.

W życiu bym nie kupił takiej składanki, no może za 2000zł, aby ponownie rozłożyć :lol:

wystawił cene taka... alejak ktoś przyjedzie to pewnei zejdzie... i on bedzie zadowolony..i ten co kupi i ze utargował 2000 zł . .hehe ///

ktoś kto kupi duzo jest jednak jeleni... który sie nie znają... czasem jak ktoś sie zna... to i tak nie dopatrzy wszystkiego...

skórke potraktowął chyba renoskórem... bo taka jak nowa..tylko pekneicia widac...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
ja potrafie zrobic zdjecie nawet bardzo zniszczonej i bedzie wygladała jak nowa ;-)
Opublikowano
ja potrafie zrobic zdjecie nawet bardzo zniszczonej i bedzie wygladała jak nowa ;-)

Nie masz się czym chwalić Nirvana. Kiedyś oglądałem Twoją brązową siódemkę, która na zdjęciach w aukcji była jak nowa, a na żywo wyglądała jak zmolestowany trup. Ja na szczęście jestem z Krakowa i miałem po drodze więc nic nie tracę, ale kiedyś pojechałem do Stargardu Sczecińskiego, bo pan też znał obsługę Photoshopa, i podobny wóz do Twojego też wyglądał pięknie. Straciłem 400 zł i dobę. Ostrzegasz chłopie przed handlarzami, a sam odwalasz równie fajne numery. Albo jesteś uczciwy, albo walisz w knota - zastanów się.

Opublikowano

To ja swoją kupiłem z fotek robionych komórką :D I krótki opis, na fotach nie było nawet widać że ma szeroką nerkę czy fotele sportowe, nawet trudno było ocenić jaki to kolor :D W ogłoszeniu nie pisało że automat dowiedziałem się przez telefon i niby zrezygnowałem ale kumpel mnie zachęcił "może jednak zobaczymy" :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie masz się czym chwalić Nirvana. Kiedyś oglądałem Twoją brązową siódemkę, która na zdjęciach w aukcji była jak nowa, a na żywo wyglądała jak zmolestowany trup. Ja na szczęście jestem z Krakowa i miałem po drodze więc nic nie tracę, ale kiedyś pojechałem do Stargardu Sczecińskiego, bo pan też znał obsługę Photoshopa, i podobny wóz do Twojego też wyglądał pięknie. Straciłem 400 zł i dobę. Ostrzegasz chłopie przed handlarzami, a sam odwalasz równie fajne numery. Albo jesteś uczciwy, albo walisz w knota - zastanów się.

brązowa nie była trupem, pozatym trzeba umieć sprzedać swój produkt to jest moja prac robienie zdjęć więc się nie dziw, miała kilka usterek ale teraz jest jak najbardziej okey

Opublikowano

brązowa nie była trupem, pozatym trzeba umieć sprzedać swój produkt to jest moja prac robienie zdjęć więc się nie dziw, miała kilka usterek ale teraz jest jak najbardziej okey

Sprzedać produkt?!? W ten sposób? Trzeba było mi go sprzedać, jak przyjechałem obejrzeć. To znaczy umieć sprzedać swój produkt. Poprawianie zdjęć, żeby nie było na nich widać jak jest naprawdę, nazywa się inaczej.

Opublikowano
musiałem mieć zly dzień, swoją drogą wszystkie auta sprzedałem bardzo szybko, a ty?
Opublikowano
zreszta na zdjeciach niebyla picowana w ps :P a z wygladu byla ladna zawsze technicznie jej sie nie ukladalo miala wyciek z chlodnic co usunolem przed sprzedaz wymienilem przeplywomierz i wyregolowalem gaz jak ja sprzedawalem za 7k byla w bdb stanie, nawet wymienilem wybity trojkacik w tylnich szybach
Opublikowano
Proszę Cię...nawet na zdjeciach ten samochód sie nie prezentuje.jak dla mnie to jest złom a utwierdziłem się Twoja wypowiedzią.Czarna skóra a szary tunel...Pffff....ogólnie dla mnie to jest "strucel"

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i