Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nastepujacy problem.jak wlacze przełącznik od nadmuchu w środku na system 3 lub 4 piszczy mi w wentylatorze .a najbardziej w zakrętach . drugi problem jest taki ze teraz w zimie jak mam wlączone na ciepłe i puszcze na szybe lub nogi to jest dobrze.leci cieple.a jak puszcze na kierowce i pasażera to leci zimne.naprawde nie wiem co z tym zrobic.

może macie jakis schemach(rysunek).na co zwrocic uwage????

Opublikowano
No chyba ze masz pomiędzy kratkami pokretło z niebieskim znaczkiem u dołu i czerwonym u góry, to ustaw go na maksa w góre. Moze zacząć leciec ciepłe powietrze...
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
najprawdopodobniej jest to osłonka wentylatora co tak charczy ci na zakrętach albo pasek pękł co trzyma dmuchawę
www.trofea-sport.pl
Opublikowano
podlacze sie do tematu: mam taki sam problem z cieplym powietrzem . jak dam tylko nawiew na siebie to jest ok ale jak dam dodatkowo na szybe lub nogi to leci zimne ale tylko na mnie bo na ta 2ga opcje leci cieple. pokretlo mam na czerwone . wydaje mi sie ze moze byc cos nie tak z tymu klaplaki ale z ktora - jak to sprawdzic ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
mam nastepujacy problem.jak wlacze przełącznik od nadmuchu w środku na system 3 lub 4 piszczy mi w wentylatorze .a najbardziej w zakrętach . drugi problem jest taki ze teraz w zimie jak mam wlączone na ciepłe i puszcze na szybe lub nogi to jest dobrze.leci cieple.a jak puszcze na kierowce i pasażera to leci zimne.naprawde nie wiem co z tym zrobic.

może macie jakis schemach(rysunek).na co zwrocic uwage????

oki.moge zrozumiec temat cieplego powietrza ze nie dmucha.choć naprawde to dziwne.ale czemu mi piszczy ta dmuchawa.teraz juz na 2 poziomie nadmuchu piszczy.na dluzsza trase jest to naprawde denerwujące.moze ktos ma jakies rysunki, schemat jak to rozkrecic ..!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Odświeze temat..mi tez cos piszczy jak włącze nawiew... Raz piszczy raz nie..ale ostatnio coraz czesciej i bardziej nieustępliwie.. to może wykonczyc czlowieka.. co to moze byc i czy to jest cos powaznego?