Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
WITAM WSZYSTKICH PIERWSZY RAZ TU KLIKAM WIEC JAK COS SKRZANIE TO SORKI.MAM PYTANKO JAK PODLACZYC HAK W BMW E46 2000 ROK JEST ZAMONTOWANY ALE KTOS MI MOWIL ZE TRZA JAKIEGOS MODULU BO SIE KOMP SPALI A TEN MODUL JEST DOSC DROGI DA RADE JAKOS TO OMINAC DZIEKI Z GORY :modlitwa: Edytowane przez lawer
Opublikowano
tak ale mi w dosc dobry zakladzie zakladali i bali sie podlaczyc bez modulu bo slyszeli ze moze wyskakiwac blad bylem u elektryka i powiedzial ze koszt takiego jest okolo 300zl a ja nie wiem czy moge podlaczyc bezposrednio prosze o porady
Opublikowano
bywa że mi wywala BC błąd przepalonej żarówki tylnej ale rzadko , poza tym mam hak już 1,5 roku , nie uzywam ale bywało na poczatku że ciągłem przyczepke i było OK więc po co ?? mnie hak + montarz kosztował 450zł całość
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Tez zamierzam podlaczyc hak lada dzien do E46 i wlasnie sia zastanawialem czy potrzebuje modul. Na ebay mozna kupic za 50 Euro. Z postow wynika ze nie potrzeba wiec sprobuje bez :). Zobaczymy jak pojdzie.