Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie. Moje autko dostało w lewy przedni narożnik - uszkodzenia bardzo niewielkie, ale nie chcę naprawiać tych części. Mam w związku z tym pytania:

1. Czy jeśli auto jest wersją przedliftową to mogę jej kupić zderzak poliftowy? Czy będzie on pasował bez żadnych problemów?

2. Czy lampy typu angeleyes itp. kupione z allegro za około 1tys. zł do czegoś się nadają, czy lepiej pozostać przy oryginalnej?

3. Gdzie i jakie kupić nadkole? Nie mam auta obok siebie - na allegro są małe i większe, można to kupić nawet za 35zł tylko czy to to?

Bardzo proszę o pomoc.

Z pozdrowieniami

Rogas

Opublikowano

zderzak będzie pasował , lampy jak chcesz by były takie naprawde nie do rozpoznania czy są oryginalne to IN PRO za 1600zł (utargowałem na 1500)

a nadkola są z dwóch części więc kupujesz tylko tą która zniszczona

Opublikowano
Rada : Nadkola kup gdzieś w sklepie, żebyś je widział. Ja kupiłem na Allegro i nawet ich nie zakładałem, bo jakość TRAGEDIA :doh: , a na zdjęciach taaakie ładne były.......
Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!
Opublikowano

nadkolo niewiele drozej dostaniesz w aso bmw a roznica w jakosci nie do opisania!!!

podstawa to oryginal:)

pozdrawiam,

darek

ps. jest dolna i gorna czesc, sa rozne w zaleznosci od silnika, po vin w aso ci dobiora odpowiednie

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269