Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Musze sie znowu poradzic...gdziez moge sie zwrocic jak nie do Was?Otoz mam uszkodzona przeplywke...najprawdopodobniej bo auto strasznie mi sie muli i troche szarpie skrzynka.jezdzilem na gazie i wystrzalow mialem tyle,ze nie policzylbym chyba.mam ta przeplywke hot wire i widze,ze ta blaszka jest tam ciagle ale chyba i tak nie dziala.Slyszalem,ze jesli jest uszkodzona to lepiej ja odlaczyc ...czy to prawda?Na razie nie wybieram sie do PL i musze cos zaradzic.Jaki bedzie efekt jak odkrece wtyczke?A tak na marginesie na gazie juz nie jezdze od dwoch miesiecy i juz nie chce gazu.Dodam jeszcze ,ze te problemy zaczely sie po takim ostrym strzale az mi obudowa filtra troaszke marke zrobila na masce.Dzieki za rady.
Opublikowano
Nie, juz nie jezdze na gazie i juz nie mam zamiaru...nawet na sekwencje nie mam ochoty.Kupilem nowy kolektor i juz wymieniony,tamten rozlecial sie w srodku chociaz mial takie ochydne zabezpieczenia.\\\teraz silnik wyglada tak jak powinien wygladac.Ale interesuje mnie czy jak odlacze przeplywke to czy moze sie troche chociaz poprawic i czy nie jest to ze szkoda dla silnika.Ta przeplywka wydaje sie,ze czasem dziala bo auto czasem ciagnie calkiem niezle a potem raptownie sie zamula.