Skocz do zawartości

zacina sie licznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie posiadam bmw e36 1.8is coupe mam problem z licznikiem gdyz podczas jazdy wskaznik predkosci wraz z wskaznikiem ilosci spalania paliwa zacina sie czyli raz dziala raz nie czy moze ktos mi pomoc z gory serdecznie dziekuje serdecznie pozdrawiam
Opublikowano
witam mam pytanie posiadam bmw e36 1.8is coupe mam problem z licznikiem gdyz podczas jazdy wskaznik predkosci wraz z wskaznikiem ilosci spalania paliwa zacina sie czyli raz dziala raz nie czy moze ktos mi pomoc z gory serdecznie dziekuje serdecznie pozdrawiam

dobre....

czekamy wiec na twoja recepte na ten problem :norty:

bo recepta na umieszczanie tematow nie tam gdzie trzeba jest nauka czytania ze zrozumieniem

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
radze ci wyjac cala deske rozdzielcza dokladnie sprawdzic czy aby niema w licznikach nadmiernego brudnu mozna sprobowac wyczyscic.Natomiast moze to tez byc spowodowane brakiem odpowiedniej mocy.Lub tez poprostu .Moze byc tak ze blokada sie przesunela w konkretne miejsce i tyle.Oglonie to jest sprawa na 30min roboty
  • 1 rok później...
Opublikowano
przeczy
Opublikowano
przeczyść czujnik ktuóry znajduje sie w moście miałem to samo co ty osadza sie na nim brud z oleju musisz go wykręcic i przeczyścic
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
czasem zdarza sie ze wskazowki przycinaja sie bo ocieraja o cyferblaty, zobacz czy ten cyferblat nie jest pofalowany, etc. jezeli jest to mozna wyjac zegary (bez wyjmowania kiery) i zajrzec do nich, w dziale zrob to sam jest jeden temat na wyjmowanie zegarow jakby trzeba bylo

pzdr

yaz