Skocz do zawartości

komputer pokladowy nie dziala E 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam maly problem z komputerem pokladowym dopiero co kupilem samochod i zauwazlulem ze nie dziala trip control tzn biezace spalanie temperatura powietrza itp? jak i gdzie i co sprawdzic dlaczego to nie dziala ? ( moze dodam ze mam automat i rowniez nie wyswietla mi biegu na jakim jestm wiec moje pytanie jest czy mogly sie spalic, obluzowac kable przy desce rodzielczej?) pozdrawiam i z gory dziekuje za podpowiedzi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A bieżący przebieg pokazuje??? Jeżeli wogóle nic nie widać to może podświetlenie, w e-39 potrafiło paść, efekt taki że nic nie widać.
Krzysztof
Opublikowano
a wiec pokazuje przebieg i godzine ale nie moge wyswietlic nic wiecej poza tym przycieskalem po kilkanascie sekund manetke i nic? jak myslicie?
Opublikowano
jak tam panowie jakies propozycje odnosnie problemu ? jeszcze jedna sprawa czy musze zdjac blotnik zeby wyjac przednie swiatla? chce zalozyc ringi i nie wiem czy sie za to zabierac czy olac? pozdrwaiam