Skocz do zawartości

czy elektronika komputer itd mają wpływ na dział skrzy autom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich fanów BMW uwielbiam to auto choć jest w automacie ale od jakiegoś czasu coś mi się poknociło jeżeli chodzi o działanie skrzyni automatycznej a jest to 525tds rocznik 93 w momencie włożenia biegu na wolnych obrotach auto po prostu zdycha pali na dotyk czy ciepłe czy zimne silnik pięknie pracuje nic dodać nic ująć zacząłem szukać prawdy co może być przyczyną tej zaistniałej sytuacji i dowiedziałem się że może to być wina sterownika w układzie elektronicznym lub jakieś inne błędy nie wiecie czasem czy to jest prawda i czy wo gule elektronika elektryka ma jakiś wpływ na automatyczną skrzynię biegów a jak ma to proszę pomóżcie co idzie za czym żebym mógł to jakoś rozgryźć bądź też jak ktoś posiada jakiś schemat elektryki do tego auta co za czym i po czym idzie a może jakiś link do jakiejś stronki skąd można coś takiego ściągnąć sobie a i jeszcze jedno jaki jest do automatu olej choć dół oglądałem wycieków nie ma lecz muszę sprawdzić w razie czego będę musiał dolać a nie wiem jaki to jest i to tak na przyszłość z góry dziękuje za pomoc i gorąco pozdrawiam wszystkich zagorzałych fanów BMW. :cool2: