Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Dzis mi skradziono mi kolpaki z pod bloku dziewczyny ,wartych okolo 200 zl (sugeruje sie cena z allegro) wczoraj kolega z pracy na parkingu porysowal mi zderzak tylni no fakt dogadalem sie z nim i szkode wycenilem na 50 zl ale to juz nie bedzie to samo:( . Teraz zastanawiam sie czy nie zmienic auta na cos na co sie nikt nie polasi i nie porysuje zbytnio-mam na mysli jakas terenowke i przy takim zakupie odchodzi problem polskich dziurawych drog.
Opublikowano
I chciałeś nam o tym powiedzieć? :|

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Kołpaki 200 pln.

Na giełdzie znaleźć można tańsze, widziałem nawet komplet za 90zł ale nieoglądałem zaczepów, a więkoszość cen za komplet to ok. 130zeta

Pobyt u dziewczyny - bezcenny

tego już nam kolega nie napisał :worried:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

warto tam być!!!

Opublikowano
rozumiem ze mozna sfrustrowanym polska mentalnoscia, ale co to ma wspolnego z forum bmw serii 3ciej??

to, że znikły mu kołpaki od 3ki :diabel_smiech:

warto tam być!!!

Opublikowano
mnie też kiedtś skradziono kołpaki ,więc więcej nie kupuje a co do rysy na zderzaku to za 50 pln nawet lakieru nie kupisz na malowanie zderzaka :norty:
Opublikowano

O jak dobrze, że zamiast kołpaków kupiłem komplet felg... Kradną niestety - co sie da - w Wawie na przystankach i stacjach metra chyba więcej kieszonkowców jak pasażerów.

Malowanie zderzaka to jakieś 200zł żeby jakoś wyglądało.

A tak poza tym, to współczuję - sam się zastanawiam, czy na miasto jakiegoś starego grata nie kupić, żeby nie było strach zostawić bądź gdzie...

Opublikowano
na pędzelek to kupisz za 10pln ale zeby było dobrze to trzeba malować cały zdedzak, chyba że 50 pln włożysz do kieszeni i na piwko :P moja rada jak masz lakier metalik to ryskę przypoleruj pastą polereską i niczym nie maluj .
Opublikowano
no na piwko a jak :lol: ta kaska a tam jest lekko zarysowane tak na 15cm 2 ryski,wiec pedzelek do plakatowek i picasso bedzie. Za 100 ml farby metalic w perle zaplacilem 16 zl
Opublikowano
Tylko tak sie zastanawiam jak to jest u was z utrzymaniem samochodu,bo mnie to kolo 200zl miesiecznie :duh: bez przerwy cos do wymiany.Ostatnio kupilem akumulator,jutro mam zamiar klocki wymieniac , bez przerwy cos musze kupowac :evil:
Opublikowano
a co do kolpakow to i tak mialem zamiar zmieniac na alusy

Jaką technologią to zrobisz?

na pędzelek to kupisz za 10pln

Za tą cenę powinien być już z brokatem

Opublikowano
Tylko tak sie zastanawiam jak to jest u was z utrzymaniem samochodu,bo mnie to kolo 200zl miesiecznie bez przerwy cos do wymiany.Ostatnio kupilem akumulator,jutro mam zamiar klocki wymieniac , bez przerwy cos musze kupowac

no widzisz, bo tak to już jest z tymi samochodami :diabel_faja:

Ja odpukac na 20 tys. km wymienilem tylko oleje, filtry, siece i aku wiec nie jest tak zle

wszystko przed tobą :)

warto tam być!!!

Opublikowano
jak to jest u was z utrzymaniem samochodu,bo mnie to kolo 200zl miesiecznie :duh: :

Wiesz wogóle co piszesz? Co zawiera się w tych 200pln? Same części które ci się zepsują czy też paliwo ubezpieczenie itp? bo jak w skali roku wszystko cie wyniesie 2400pln to gratuluję!!! Taniej niż kaszlak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.