Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to jest bardzo dobre pytanie .. ciekawe jaka jest minimalna .. ale jesli nie wiele wyzsza niz wywolawcza to by oznaczalo ze ten samochod to fajnie wygladajacy zlom .. nie wieze w M3 cabrio w takiej cenie ..

ale wyglada fajniutko ;)

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
dzwoniłem o to ogłoszenie,cena jest zajebista,ale nie wiadomo jaki stan i papiery.Wiem tylko,że interesuje go zamiana na M3 3.2 w coupe
Opublikowano

nowa skóra (Mercedesa) - nowy lakier na bazie daytona - fiolet

Nie wiem po co lakierować, auto i zmieniać skórę w takim aucie, szczególnie, że niedługo chce się go zmienić. Możliwe, że auto było jakieś zalane i dlatego zmieniono skórę i lakier.

Opublikowano
nowa skóra (Mercedesa) - nowy lakier na bazie daytona - fiolet

Nie wiem po co lakierować, auto i zmieniać skórę w takim aucie, szczególnie, że niedługo chce się go zmienić. Możliwe, że auto było jakieś zalane i dlatego zmieniono skórę i lakier.

wyjąłeś mi to z ust...

od razu pomyślałem o "drobnej" kolizji lub zalewce... :doh:

tyle kasy wpakował i nagle się pozbywa... może być psikus :naughty:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
Ale wizualnie jest piękna, tylko nerki bym wniej zmienił na orginalne chrowmowane i więcej bym nie tykał

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif