Skocz do zawartości

Jaki ma silnik ? Ta 328 Coupe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na zdjęciu napewno nie jest silnik M52B28, myśle że to jest amerykańska wersja 325is z silnikiem M50

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
czyli poprostu wielki kicior z tym 328 :) może był jakiś swap :) albo dzwon kontakt do sprzedawcy tylko @ ?
Opublikowano
zdjecia są robione w stanach, cena okazyjna, kontakt na meila więc nic innego nie pozostaje jak skontaktować sie ze sprzedawcą, wpłacić zaliczke sprzedającemu np 1000$, a potem... hehehe potem to już wszyscy wiedzą co dalej :twisted2: , a najlepsze jest to że są w tym kraju pacany co łykają takie wałki :duh:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
zdjecia są robione w stanach, cena okazyjna, kontakt na meila więc nic innego nie pozostaje jak skontaktować sie ze sprzedawcą, wpłacić zaliczke sprzedającemu np 1000$, a potem... hehehe potem to już wszyscy wiedzą co dalej :twisted2: , a najlepsze jest to że są w tym kraju pacany co łykają takie wałki :duh:

:D w sumie to masz racje jak kupowałem swoją pojechałem podniosłem maskę pokukałem odsłuchałem i zamknąłem i zapłaciłem he he a mógłby być to przecież każdy R6 o pojemność i model nie zwracałem uwagi |(naiwni ci kupujący :D )

Opublikowano
Według mnei jest to M50, świadczy o tym choćby wlew oleju, który w silniku M52 umieszczony jest bliżej chłodnicy
Opublikowano

a to napisał sprzedający:

@ nr 1

Pod maską tego samochodu jest silnik o pojemności 2.8 litra

Te zdjęcia są aktualne, zrobione dzień przed odplynięciem, wiecej zdjęć

niestety nie mam.

@ nr 2

Już zauwazyłem błąd, to po prostu zdjęcie innego samochodu przez

przypadek. Auto jest do obejrzenia także... a kurka przykładowo nie da sie wkleić w inne miejsce dla pozoru.

pozdrawiam, dzieki za uwage.