Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PROBLEM POJAWIA SIE KIEDY WKLADAM KARTE SIM DO PORTU POD TELEFONEM ZA KAZDYM RAZEM ODPOWIEDZ JEST TAKA SAMA "SPRAWDZ KARTE" . PROBOWALEM Z ROZNYMI KARTAMI I EFEKT JEST TAKI SAM. CZY POTRZEBNA JEST REJESTRACJA TELEFONU W SERWISIE?
Opublikowano
Ja karte wkładam pod telefon w podłokietniku. Nie sądzę, żeby były jakieś ograniczenia w wyborze opreatora, czy rejestracja tel w serwisie. Sprawdź co Ci wyświetla gdy obrócisz kartę.
Marzysz o 4 kólkach?? Kup sobie 2 rowery !!
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja karte wkładam pod telefon w podłokietniku. Nie sądzę, żeby były jakieś ograniczenia w wyborze opreatora, czy rejestracja tel w serwisie. Sprawdź co Ci wyświetla gdy obrócisz kartę.

U mnie wkłada sie w szczelinę pod słuchawką w podłokietniku.

Opublikowano
Kartę wsadza się w centralkę w bagażniku, pod klapką z lewej strony, na samej górze.

U mnie działa w każdej sieci.

. niestety nic czly czas wyswietla sprawdz karte. probowalem na rozne sposoby chipem do gory i odwrotnie efekt jest ten sam "sprawdz karte"
Opublikowano
zlotkiem do dolu? u mnie simplus dziala bez problemu.. innych nie sprawdzalem.. ciekaw jestem jaka jest zaleznosc dzialania karty i ktorej jesli np. wsadzimy do centralki i pod lokiec dwie inne?
E39 540iA ... Kocham i Szanuję... :)