Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc koledzy mam pytanie czy jest mozliwosc wcisniecia do 525i tlumika od 535 i nie chce zakladac tego tlumika zeby szpanowac albo zeby lepiej chodzilo lub jakies inne bzdetne powody tylko po prostu mam teraz tłumik basowy przelotowy firmy WM SPORT dwa tłumiki zespolone z okrągłym DTM a propo moze jest chetny na taki tlumik zaadoptowany do e34 JA PO PROSTU MAM GO DOSC :duh: :mad2: :duh: a wracajac do mojego pytania to po prostu mam po dobrych pieniadzach prawie nowy tlumik od 535 i nie wiem czy dam rade go załozyc prosze o rade i prosze mnie lekko potraktowac jak bedziecie mnie jechac za ten tłumik basowy TO BYL MóJ NAJWIEKSZY BLAD I ZDAJE SOBIE DOPIERO TERAZ Z TEGO SPRAWE :duh: :duh: :duh:

:modlitwa: E34 527 ETA RAKIETA :cool2:

Opublikowano
kolego wiec tak popełniłem ten sam bład założyłem basówke do siebie i ajjj załuje zmienilem na oryginalny od 2.0 no coż jak do mojej 1.8 weszedł od 2.0 to do ciebie pewnie wejdzie od 3.5 z tym że licz sie z możliwoscia potrzeby dorobienia dodatkowych wieszaków
  • 1 miesiąc temu...